söndag 8 mars 2020

Mars

Nu är det äntlig mars månad och våren närmar sig. Ljuset återvänder och fåglarna kvittrar. Det är en härlig tid framför oss. Det är inte riktigt lika roligt att kolla på våra besparingar. Fast det var väl ganska väntat att det någon gång skulle hända. Börsen har ju stigit väldigt mycket senaste tiden. Det är ganska bra att det kommer nu eftersom det är några år kvar innan vi behöver pengarna.
Så här såg det i alla fall ut i när februari var slut:








Mellanrisk ökade i alla fall och det är där vi lägger våra pengar just nu. Långsiktigt minskade och det är för att det är våran aktieportfölj där vi i dagsläget inte sätter in några pengar utan det är aktiemarknaden som gått ner. Håller ändå tummarna för att vi kan bli klara med mellanrisk om två månader.

Jag har börjat komma in i köpstoppstanken och har inte köpt något onödigt alls senaste månaden, bara fyllt på det som tagit slut av förbrukningsvaror. Det känns riktigt bra och jag känner inte att jag saknar något. Vi fortsätter att försöka komma tillrätta med matkostnaderna och det verkar ändå som om det går åt rätt håll. Frysen är full av mat som handlats när det varit extrapris så nu borde vi inte behöva handla så mycket mer än grönsaker och frukt och sånt som går åt varje vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar